Investeren in je eigen regio

met jouw inleg voor nu en later, via je persoonlijke rekening

Investeren

Investeren

Je eigen individuele rekening
Zodra je lid bent geworden van SamenLeven kun je een persoonlijke rekening openen. Om je de maximale professionaliteit en betrouwbaarheid te bieden doen we dit in samenwerking met Crowdpartners. Via jouw persoonlijke rekening houd je inzicht in jouw investering(en). We richten ons op 4 aandachtsgebieden: Woonzorg, Voedsel, Energie en Infrastructuur. SamenLeven biedt een steeds groter aanbod van investeringsobjecten binnen de regio. Je kunt jouw inleg gebruiken om in verschillende objecten en projecten te investeren. Je bepaalt zelf wat je inlegt met een minimum van € 250 per inleg.

Je wilt gaan investeren

Door jouw lidmaatschap van SamenLeven kun je ook beginnen met investeren. Samen met onze andere leden wordt het benodigde bedrag voor een investeringsobject bij elkaar gebracht. Hoe werkt het?

  • Je opent bij onze vertrouwde partner Crowdpartners eerst een rekening
  • Ga terug naar www.samenlevennederland.nl
  • Kies de projecten die jou aanspreken en investeer hierin door op een van de projecten te klikken
  • Volg je investeringen (en verzekeringen) via je persoonlijke rekening
  • Je ontvangt rendement in geld of natura
  • Controleer regelmatig of je op ‘koers’ ligt om in je basisbehoeften te voorzien
  • Geniet van de uitkeringen om te voorzien in je basisbehoeften
  • Deel je ervaringen met de andere leden

 

SamenLeven Nederland is partner en werkt samen met Crowdpartners, zodat haar investeerders en de objectgebruikers ervan verzekerd zijn dat alle financiële transacties die bij het doen van investeringen komen kijken, professioneel, betrouwbaar en onder toezicht van de AFM geregeld zijn. Crowdpartners B.V. is een organisatie die onder toezicht staat van de AFM en de benodigde ontheffingen en vergunningen heeft.

Crowdpartners heeft een infrastructuur opgezet met systemen die ook door banken en verzekeraars worden gebruikt. Hiermee heeft SamenLeven Nederland een partner die op het gebied van betalingsafhandelingen en geldstromen zeer ervaren is.