Als lid bijvoorbeeld investeren in wonen en zorg

Ontvang nu rendement en een woonrecht later

Lid worden

Fijn dat je lid wilt worden en samen collectief wilt voorzien in basisbehoeften als energie, infrastructuur, voedsel en woonzorg voor jouw inkomen voor later op basis van eigen regie. Door lid te worden ontmoet je ondernemers zoals jijzelf en kun je gezamenlijk afspraken maken over de investeringen die jullie willen gaan doen (om je eigen regio te versterken). Zoek je investeerders voor je eigen projecten, dan kun je dat ook via het lidmaatschap van SamenLeven uitzetten.

Kosten lidmaatschap SamenLeven

Op dit moment is het lidmaatschap gratis. In de toekomst willen we in samenspraak met de leden een jaarlijkse bijdrage voor onder andere administratiekosten vaststellen. Het lidmaatschap verplicht je niet tot het doen van investeringen.

Kosten van investeringen
Op dit moment draag je zelf de kosten van de investeringsrekening die we gebruiken voor onze projecten. Er is geen maximum aan je investeringen, je mag dit zelf bepalen. Ook is er geen verplichting om jaarlijks een minimaal bedrag te investeren. Besluit je te investeren dan is de minimale inleg € 250 per keer.

Wil je lid worden? Doorloop dan de volgende stappen:

  • Bedenk of je geld opzij wilt zetten voor later
  • Wat zijn  je toekomstige basisbehoeften? (rekenhulp)
  • Heb je nu voldoende financiële ruimte om iets opzij te zetten?
  • Wil je samen met andere ondernemers een bijdrage leveren aan je eigen leefomgeving?
  • Wordt lid van Samenleven

Aanmelden

Wij verzoeken je vriendelijk het onderstaande formulier volledig in te vullen. Vergeet vooral niet je telefoonnummer te vermelden. Wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw lidmaatschap te bevestigen.

*verplicht

Lees hier hoe wij omgaan met de bescherming van je gegevens.