Als je regelmatig van baan verwisselt

of een tijdje niet hebt gewerkt, ontstaat er een gat in je pensioenopbouw

Je bent particulier

Wij richten ons in eerste instantie op ondernemers, maar natuurlijk zijn er ook particulieren die te weinig geld opzij zetten voor later. In loondienst bouw je in veel gevallen pensioen op, maar of dat voldoende is om later comfortabel van te leven is onzeker. We bieden daarom ook particulieren de mogelijkheid om een aanvullende inkomensvoorziening voor later te treffen. Dat doen wij transparant, en wij zorgen voor nabijheid en direct eigenaarschap, zodat je grip houdt op je eigen geld.

Verenigd in een eigen coöperatie

Met behulp van ons coöperatieve platform SamenLeven Nederland, bieden wij jou en zelfstandige ondernemers, zoals boeren, tuinders, aannemers, installateurs, winkeliers, concrete producten en diensten aan. Daarmee kun je je inkomenspositie voor later versterken. Het gaat om producten en diensten die in de regionale echte economie voorkomen. Door gezamenlijk te investeren -en daarbij rekening te houden met jouw wensen en behoeften- zorgen wij voor een inkomensvoorziening voor later die past bij jouw persoonlijke levensloop.

Samen de regio versterken

We investeren in bedrijven, voedsel, energie, wegen, woningen en maatschappelijk vastgoed. Deze investeringen versterken de lokale economie en vormen tevens prima invulling van je eigen inkomensvoorziening. Dat kan doordat je rendement in de vorm van euro’s ontvangt als in de vorm van rendement in natura. Daarmee kun je in je basisbehoeften voorzien.